top of page

5-RETTERS VÅRMENY


5-RETTERS VÅRMENY
1. Takoyaki
Japansk kuleformert snack laget av en
hvetemelbasert røre, fylt med kremost og
biter av blekksprut. Serveres med guacamole,
japansk majones, teriyakisaus og katsuobushi
2. Kaizen maki
Maki-rull med kamskjell, agurk og philadelphia-ost,
toppet med spicy laksetartar og avruga-rogn
3. Panert tunfiskbiff
med svart risotto i asiatisk stil, serveres med
yuzu-yakiniku-kokosnøttskumsaus
4. Grillet andebryst,
serveres med miso-søtpotetpuré og
sursøt aprikossaus
5. Søt wonton-dim sum
med cottage cheese og mango, serveres med sorbet,
basilikum-jordbær-myntesaus og jackfruit-crunch
Meny 695,-

20 %på 5-retters meny
man–fre 16:00–18:00
bottom of page