top of page
Leaf Pattern Design_edited.jpg

5-RETTERS VÅRMENY

100079.jpg
Leaf Pattern Design_edited.jpg

5-RETTERS VÅRMENY

1. Takoyaki

Japansk kuleformert snack laget av en

hvetemelbasert røre, fylt med kremost og

biter av blekksprut. Serveres med guacamole,

japansk majones, teriyakisaus og katsuobushi

2. Kaizen maki

Maki-rull med kamskjell, agurk og philadelphia-ost,

toppet med spicy laksetartar og avruga-rogn

 

3. Panert tunfiskbiff

med svart risotto i asiatisk stil, serveres med

yuzu-yakiniku-kokosnøttskumsaus

 

4. Grillet andebryst,

serveres med miso-søtpotetpuré og

sursøt aprikossaus

 

5. Søt wonton-dim sum

med cottage cheese og mango, serveres med sorbet,

basilikum-jordbær-myntesaus og jackfruit-crunch

Meny 695,-

20 %på 5-retters meny

man–fre 16:00–18:00

bottom of page